Kryptering af e-mails

Datatilsynet skærper krav fra 1/1-2019 vedr. transmission af fortrolige og følsomme personoplysninger. De henstiller til en risikobaseret tilgang og anbefaler kryptering af e-mails for at undgå læk af personoplysninger til uvedkommende.

Google strammer grebet om HTTP

Online sikkerhed har større fokus end nogensinde før. HTTP er en usikker forbindelse og HTTPS er sikker. Google sætter derfor spotlight på de hjemmesider der kun har HTTP, fordi HTTPS bør være standard på ALLE hjemmesider, mener Google. Og det har konsekvens for din hjemmeside.

Sådan beskytter du bedst dine passwords

Kender du det med ofte at glemme dine password, og ofte må skifte dem ud? Eller er du mere typen der højst har 5-7 passwords, der til gengæld genbruges flittigt? Nu er der hjælp at hente med et sikkert styringsystem af passwords. Det sparer dig for både tid og unødig irritation.

Se nemt trafikken på din hjemmeside

Hvor godt kender du egentlig din hjemmesides trafik? Hvor mange potentielle kunder har f.eks. været inde på din hjemmeside den sidste måned? Eller den sidste uge? Hvilke sider så de? Og hvor længe blev de inden de forsvandt igen? Se hvordan du nemt får overblik over trafikken.

Hvor flyver dine persondata hen?

Der er gået en rum tid siden den nye Persondata-forordning (GDPR) trådte i kraft i maj 2018. Det er tid til status … Fik du dokumenteret dine processer? Og beskyttet dine kunders persondata endnu bedre end før? ... Det er aldrig for sent at gøre noget ved det.

Sådan læser brugere din hjemmeside

Forstå forskellen i de 4 læsemønstre: SKANNE - SKIMME - LÆSE - SKIPPE ... så forstår du brugeres digitale adfærd .... Og så bliver det nemmere at skrive tekster der fanger de rigtige brugere.
Viser en mand der holder et skilt hvor der står OMDØMME (på engelsk)

Hvad skriver andre om din virksomhed?

Find ud af hvordan du tackler positive og negative referencer ... Du har sikkert allerede styr på de positive referencer på hjemmesiden ... Men hvad med eventuelle negative på Facebook og Trustpilot ?

Lad Facebook sørge for nyhederne på hjemmesiden

Med en Facebook Feed funktion slår du 2 fluer med et slag, når alle Facebook opslag og delinger automatisk hentes ind på din hjemmeside. Det er slut med tidsrøvere og dårlig samvittighed - din hjemmeside er altid ajour !!
Viser et google map til at illustrere at kunderne nemmere kan finde frem til virksomheder der har en profil hos Google My Business

Sådan får du større synlighed med Google My Business

Vis dine kunder at du findes ... Kom igang med din virksomhed-profil hos Google My Business, som gør det lettere for alle virksomheder at administrere deres online-profil overalt på Google - inkl. Google Søgning og Google Maps.

Derfor er re-design af hjemmesider vigtigt

Du har sikkert prøvet at lande på websider, som (af mange årsager) slet ikke fangede din opmærksomhed. Hvorfor skulle du dog blive på websiden? Efter 3 sekunder er du surfet videre ... Og sådan har dine kunder det også.

Hvad er Responsiv design?

Kender du følelsen af irritation når du lander på websider, som ikke er tilpasset størrelsen på din mobiltelefon? Du orker det bare ikke. Og hvad sker der? Du finder bare en anden hjemmeside i stedet. Responsive design gør en forskel!

På spanden uden backup

Uden backup er du virkelig på spanden. Statistisk set vil din webside crashe før eller siden - enten grundet personlig fejl, software-konflikt eller pga. hackere. Med en backup i baghånden kan du trygt arbejde videre og undgå søvnløse nætter.

Web sikkerhed er afgørende

Ulempen bag WordPress er at det dagligt udsættes for millionvis af hacker-forsøg ... Desto vigtigere er WEB sikkerhed på din hjemmeside. Hvis du intet gør ... vil du helt sikkert få hacker-besøg. Men vil du gerne undgå hackere, så er der håb forude.
Mobilvenlige sider favoriseres af Google

Mobilvenlige sider favoriseres af Google

Breaking News fra Google, som annoncerer at de i deres algoritmer pr. 21/4-2015 vil tildele hjemmesider med mobilvenlighed flere points og dermed højere ranking og bedre visning i søgeresultater. Er du forberedt på dette?

SEO er vejen frem

En webside kan ikke stå alene, men bør følges hånd i hånd med SEO. Det er nemlig søgemaskineoptimeringen, som sikrer dig bedst mulige placering hos f.eks. Google. Hvis du vil findes af nye læsere og nye kunder ... så kommer du ikke udenom SEO.

Søg … og du skal finde !

Når det gælder søgninger på nettet er vi brugere forventningsfulde. 75% når aldrig længere end den første sides søgeresultater. Og hos Google klikker hele 35% på et af de 3 første søgeresultater. Men hvordan arbejder søgemaskinerne?