Viser et google map til at illustrere at kunderne nemmere kan finde frem til virksomheder der har en profil hos Google My Business

Sådan får du større synlighed med Google My Business

Bekræft og rediger de oplysninger, som Google kender om din virksomhed … og du gør det nemmere for kunderne at finde din virksomhed.

 

Vis dine kunder at du findes … Kom igang med din profil hos Google My Business

Måske har du hørt om Google My Business før, men bare ikke lige fået gjort noget ved det … eller måske er det et helt nyt begreb for dig? I så fald er nedenstående lige noget for dig.

Google My Business er et brugervenligt værktøj – og så er det endda GRATIS.

Google My Business gør det lettere for alle virksomheder og organisationer at administrere deres online-profil overalt på Google, herunder Google Søgning og Google Maps.
 


6 hurtige trin til at rette din profil hos Google My Business

  1. Klik på https://www.google.dk/business. Google beder dig om at starte din profil via en Gmail-konto som Google kender. Hvis du ikke har en Gmail eller en anden mail-konto som er brugt til YouTube, så skal du oprette en.
  2. Klik dernæst på “Start nu”.
  3. Indtast din virksomheds oplysninger jvf. billedet nedenfor:
    Viser felter for en virksomhedsprofil hos Google My Business
    Husk alle nødvendige oplysninger såsom virksomhedsnavn, adresse, telefonnummer, website og åbningstider. Jo flere oplysninger – jo bedre hjælper du dine kunder. Sørg også for at dine billeder er opdaterede på profilen. Billederne skal repræsentere din virksomhed på bedste vis … f.eks. nogle stemningsbilleder fra forskellige arbejdssituationer, hvor potentielle kunder kan fornemme hvordan det er at være kunde hos dig.
  4. Klik til sidst på “Tilføj” for at bekræfte alle oplysningerne om din virksomhed.
  5. I de fleste tilfælde kan du bekræfte dine registreringer ved at få tilsendt et postkort fra Google. Postkortet er ca. 2-3 uger undervejs  – og indeholder en pinkode, som du efterfølgende skal bruge for at aktivere din Google My Business profil.
  6. Når du modtager postkortet og har tastet pinkoden – er du nu klar til offentliggørelsen af din profil hos Google My Business !

Sidst men ikke mindst kan du,  i betjeningspanelet hos Google My Business, lære dine kunder bedre at kende … Du kan nemlig se hvordan kunderne fandt dig, hvor kunderne kommer fra, og hvad de synes om din virksomhed.

Vis at du findes … Kom igang med din profil hos Google My Business.