På spanden uden backup

Uden backup er du virkelig på spanden … Statistisk set vil din hjemmeside crashe før eller siden – enten grundet personlig fejl, software-konflikt eller pga. hackere. Med en backup i baghånden kan du trygt arbejde videre og undgå søvnløse nætter.

 

Automatisk backup procedure

Hos WEB|stationen opsætter vi din hjemmeside, så der tages automatisk backup efter aftalt frekvens.

Hvis vi har lavet din hjemmeside, så indgår den automatisk i vores ManageWP styringssystem. Og alt efter virksomhedens behov opsættes hjemmesiden til enten daglig eller ugentlig backup. Frekensen afhænger bl.a. af hvor ofte der foretages rettelser og opdateringer på hjemmesiden.

Opbevaring af backup

Backup kan opbevares på flere medier. Mange virksomheder vælger at opbevare backup direkte på serveren på webhotellet, men det synes vi er for risikabelt.

Vi foretrækker at uploade backup-filer til ekstern cloud-løsning, f.eks. via Dropbox eller Amazon.

Opbevaringen af din backup aftales individuelt. Dette gælder selvfølgelig også antallet af historiske backup på lager.

Brug for genindlæsning af backup?

Skulle uheldet være ude … uanset årsag … og du får brug for at gendanne hjemmesiden, så er du i trygge hænder hos os.

Med en serviceaftale i hånden, sørger vi straks for at genetablere din hjemmeside og får den op og køre optimalt igen. Denne service er GRATIS hvis gendannelsen var nødvendig i forbindelse med software opdateringer. Efter gendannelsen testes at hjemmesiden er korrekt kørende igen.

Hvis behovet for genetablering af hjemmesiden skyldes virus eller hacker-angreb … eller du selv er kommet til at ødelægge hjemmesiden, så kontaktes du straks for at aftale det videre forløb.